Fiók törlése
Itt bármely településre regisztrált lakos kérheti a fiókja és személyes adatai törlését, bejelentkezés nélkül. Add meg a regisztrációkor használt e-mail-címedet: erre küldünk egy megerősítő linket, és csak a linkre kattintva, ott megerősítve töröljük a fiókot.
Fontos tudnivalók
- A törlés végleges: a személyes adataid törlődnek vagy visszafordíthatatlanul anonimizálódnak.
- A megerősítő link 1 óráig érvényes, és egyszer használható.
- Ha be tudsz lépni az alkalmazásba, a fiókot ott is törölheted: Profil → Fiók törlése.
- Részletek: Adatkezelési tájékoztató.